Grozs
nav ceļojumi
 
nopirkt
   
Saņemt mūsu karstus piedāvājumus

ASV vīza

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu no simtiem mūsu piedāvājumu, vai arī izteikt savas vēlmes šeit!
PASŪTĪT

Nepieciešama: LR nepilsoņiem

Cena:
42.62 € + nodeva

Nepieciešamie dokumenti:


    Pase, pase, kura derīga vismaz vēl 6 mēnešus pēc vīzas derīguma termiņa beigām
    1 standarta krāsu fotogrāfija, kas uzņemta pēdējo 6 mēnešu laikā (3,5 x4, 5 cm)
    Aizpildīta pieteikuma veidlapa
    Dokumentu oriģināli, kas apliecina līdzekļu pieejamību: bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem
    Dokumentu oriģināli, kas apliecina Jūsu pašreizējo darbavietu ( izziņa no darba vietas norādot ieņemamo amatu, darba stāžu šajā organizācijā un atalgojumu) vai mācības (vēstule no mācību iestādes, norādot fakultāti un kursu kurā pašlaik Jūs mācaties)


Dokumenti, kas nepieciešami ASV vīzas sagatavošanai atkarībā no vīzas veida:


    Ielūguma vēstule no personas, kas Jūs uzaicina apmeklēt radus vai draugus, kas dzīvo ASV
    Apstiprinājums par viesnīcas rezervēšanu / ceļojumu ASV, tūrisma braucienam
    ASV uzņēmuma ielūgums, lai noformētu biznesa vīzu.
← atpakaļ